Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2022-03-07

Account Manager till Serafim Finans

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker dig som ständigt vill framåt och vill vara med och bidra till vårt vinnande lag. Var med på vår tillväxtresa, sök tjänsten som Account Manager idag!

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker dig som ständigt vill framåt och vill vara med och bidra till vårt vinnande lag. Var med på vår tillväxtresa, sök tjänsten som Account Manager idag!

Om rollen

Som en del av vår tillväxtresa behöver vi dig som vill vara med och axla den viktiga rollen som Account Manager. Du blir en del av ett framgångsrikt rådgivarteam som karaktäriseras av engagemang, kompetens, långsiktighet, affärsmannaskap och målmedvetenhet. Rollen innebär bland annat ansvar för att förvalta och utveckla en befintlig kundportfölj. En central del är även att identifiera och göra affärer med nya kunder vilket primärt sker genom kalla samtal, nätverkande och relationsbyggande.

Med stöd från organisationen förväntas du driva igenom dina affärer från start till mål, vilket utöver kunddialogen även innebär att skriva kredit-PM och kunna argumentera för ett positivt kreditbeslut internt.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att göra affärer genom att hitta de bästa lösningarna sett till kundens behov. Du har med fördel tidigare erfarenhet av försäljning med lyckade säljresultat, men du kan även komma direkt från studierna med rätt motivation och driv. Du är komfortabel i säljcykelns alla moment; från mötesbokning till förhandling och avslut. Självklart har du en vinnande personlighet och förmår att förmedla ett förtroende, genom ditt genuina intresse för ekonomi och skickliga kommunikationsförmåga.

Vidare har du följande kvalifikationer

 • Du är driven och affärsinriktad
 • Du är van att jobba självständigt mot uppsatta mål
 • Du har examen från högskola eller universitet, med fördel inom ekonomi/finans
 • Du är en positiv person som gärna engagerar folk runtomkring dig
 • Meriterande med tidigare erfarenhet från bank eller finansbolag
 • Du är komfortabel med att driva en affärsprocess från första kundkontakt till signerat avtal
 • Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska

 

 Vi erbjuder

 • Att vara del av en spännande tillväxtresa i ett sälj- och entreprenörsdrivet bolag
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett växande företag i en stark koncern
 • Drivna, kompetenta och härliga kollegor
 • En vinnarkultur där du har stor möjlighet att påverka din egen framgång
 • En nytänkande och händelserik arbetsplats med högt i tak
 • Nya lokaler på Kungsgatan i Stockholm
 • Bra personalförmåner, konferensresor och sociala aktiviteter

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Account Manager”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor rörande rollen är du varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller anna.rytterling@serafimfinans.se.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller på anna.rytterling@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Anna Rytterling
Head of Corporate

Kontakt