Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-11-12

Serafim Finans söker medarbetare till sin avdelning för Business Support

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en driven handläggare till Business Support som tillsammans med oss vill ta nästa steg.

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en driven handläggare till Business Support som tillsammans med oss vill ta nästa steg.

Account Officer till Business Support

Enheten Business Support är en central funktion inom Serafim Finans som hanterar allt från administrativa uppgifter till risk & kreditbedömningar samt service via telefon och mejl till våra kunder.

Vi är i en kraftig tillväxtfas och behöver utöka vår avdelning för Business support och söker därför en kund- och serviceinriktad Account Officer.

Om rollen

Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter. Du kommer främst att jobba med kredit och riskbedömning av företagskrediter och konsumentkrediter. Vidare kommer du att ha daglig kontakt med kunder via e-post och telefon genom både utgående och inkommande samtal samt utföra diverse administrativa uppgifter.

För rätt sökande är detta ett unikt tillfälle att få in en fot i finansbranschen där chansen är stor att utvecklas i takt med att bolaget snabbt växer.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en utvecklande miljö där Engagemang, Personligt, Kvalitet och Tillsammans är en självklar del av jobbet. Är du en person som gillar att samarbeta med andra och sprider en positiv stämning runt omkring dig så passar du bra i vårt team. Vi ser gärna att du även har följande egenskaper:

– Du har tidigare erfarenhet av arbete inom bank och finans.
– Du har en gymnasieexamen gärna med ekonomisk inriktning, meriterande om du är vidareutbildad inom ekonomi.
– Du gillar att arbeta i högt tempo och är orädd för nya situationer.
– Du är prestigelös och har inget emot att hjälpa till där det behövs.
– Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ.
– Du är noggrann och har det där extra kontrollögat.
– Du är en lagspelare.
– Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
– Goda kunskaper i Office-paketet.

Övrig information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Start omgående eller med hänsyn till uppsägningstid.

Vi erbjuder

Serafim Finans är ett entreprenörsdrivet bolag under stark tillväxt med drivna kollegor och engagerade ägare. Du kommer ingå i ett erfaret och kompetent team och för rätt person med rätt attityd finns det goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”medarbetare business support”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att vända dig till Head of Business Support, Karin Löfgren på karin.lofgren@serafimfinans.se eller 08-40054083.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Karin Löfgren på 08-400 540 83 eller på karin.lofgren@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!

Karin Löfgren
Head of Business Support