Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-12-15

Acquisition Sales till Serafim Finans

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa och söker nu fler drivna medarbetare till vår företagsavdelning. Bli en del av vårt vinnande lag – ansök idag!

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare.

Om rollen

Som en del av vår tillväxtresa behöver vi dig som vill axla den viktiga rollen som Acquisition Sales. Enheten består av studenter som bistår rådgivarteamet med att boka möten. Därutöver kan det från tid till annan bli aktuellt att även skriva pitchmaterial, stötta i bolagsanalyser, identifiera intressanta bolag med mera. Du blir en viktig del av försäljningsavdelningen och företagsaffärens framgång.

Din profil

Vi söker dig som är framåtlutad, målmedveten och orädd, drivs av att jobba i en säljorienterad miljö med högt tempo och hårt arbete. Du har erfarenhet av telemarketing med lyckosamma resultat, gärna inom finansbranschen. Du har en vinnande personlighet, är en skicklig kommunikatör och studerar med fördel på universitet/högskola med inriktning ekonomi eller industriell ekonomi.

Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker ett extrajobb under studierna och som dessutom vill komplettera CV:t med en spännande och meriterande roll.

Du har följande kvalifikationer

 • Du är driven, affärsinriktad och har hög energi
 • Du är van att jobba självständigt och mot uppsatta mål
 • Du studerar på universitet eller högskola
 • Du har erfarenhet av telemarketing, med fördel inom finansbranschen
 • Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • Du är en positiv person som gärna engagerar folk runtomkring dig

 Vi erbjuder

 • Att vara en del i en spännande tillväxtresa på ett sälj- och entreprenörsdrivet bolag
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett växande företag i en stark koncern
 • En vinnarkultur där din egen insats möjliggör din framgång
 • Nya lokaler ett stenkast från Stureplan
 • En nytänkande och händelserik arbetsplats med högt i tak

Övrig information

Vi söker två tjänster på deltid med tillträde i januari 2022. Rollen förutsätter att du kan jobba minst 20 timmar i veckan på kontoret. Vill du veta mer eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller anna.rytterling@serafimfinans.se.

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Acquisition Sales”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller på anna.rytterling@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Anna Rytterling
Head of Corporate

Kontakt