Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-02-17

Client Executive till Serafim Finans

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu fler drivna medarbetare till vår försäljningsavdelning. Bli en del av ett vinnande lag – ansök idag!

Client Executive

Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Idag hjälper vi 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker dig som ständigt vill framåt, du som bidrar med engagemang och kvalitet samt vinner som ett lag. Var med på vår tillväxtresa, sök tjänsten Client Executive idag!

Om rollen

I rollen som Client Executive blir du en del av ett framgångsrikt säljteam. Försäljningsavdelningen är kärnan i Serafim Finans verksamhet och karaktäriseras av ett starkt driv, hårt arbete och målmedvetenhet. Målgruppen du bearbetar är den övre delen av SME samt stora bolag. De affärer du gör och affärsrelationer du bygger upp fortsätter du ansvara för och utvecklar över tid.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att göra affärer genom att hitta de bästa lösningarna sett till kundens behov. Vi ser att du har erfarenhet av företagsfinansiering och självklart dokumenterade säljresultat. Du är komfortabel i säljcykelns alla moment; från mötesbokning till förhandling och avslut. Du har en konsultativ approach med en tydlig affärsförståelse, ett genuint intresse för ekonomi och är en skicklig kommunikatör. Självklart har du en vinnande personlighet och förmår att förmedla ett förtroende genom din kompetens.

Vidare har du följande kvalifikationer

– Du har någon form av ekonomisk examen eller motsvarande erfarenhet
– Du har flera års erfarenhet av B2B-försäljning
– Du är driven och affärsinriktad
– Du är van att arbeta mot uppsatta mål
– Du kan driva en affärsprocess från första kundkontakt till signerat avtal
– Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska

Vi erbjuder

– Att vara del av en tillväxtresa i ett sälj- och entreprenörsdrivet bolag
– Nya lokaler på Kungsgatan i Stockholm
– Drivna, kompetenta och härliga kollegor
– En nytänkande och händelserik arbetsplats
– Stora utvecklingsmöjligheter inom ett växande företag i en stark koncern
– En vinnarkultur där din egen insats avgör din framgång
– Bra personalförmåner, konferensresor och sociala aktiviteter

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till anna.rytterling@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Client Executive”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller på anna.rytterling@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Anna Rytterling
Head of Corporate

Kontakt