Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

Företagslån för småföretagare

En av fördelarna med företagslån är att företag kan återinvestera pengarna i bolaget, och på så vis växa och utveckla verksamheten. Vi erbjuder Direktlån Företag, ett förmånligt lån till småföretag.

Småföretag utgör en majoritet

Idag finns det ungefär 1 200 000 st företag i Sverige, varav 96 % av dessa är småföretag med färre än 10 anställda*. Småföretag utgör med andra ord en klar majoritet av antalet bolag i Sverige.

Företag i olika faser finansierar exempelvis sin tillväxt eller möjliggör investeringar genom ett företagslån. Beroende på hur ditt bolag ser ut och vilket lån som ni är i behov av så kommer företagskrediten att se annorlunda ut. Vi kräver inte att du har ett specifikt syfte med företagslånet, utan vi vill alltid kunna hitta en gynnsam lösning som kan hjälpa ditt företag att nå sin fulla potential.

Därför har vi tagit fram ett förmånligt lån till små och medelstora företag, även kallade SME – Direktlån Företag.

Låna pengar till företaget med Direktlån Företag

Direktlån Företag en kredit som är framtagen av entreprenörer och ämnad för entreprenörer. Vi vet att tillväxt kräver kapital, och att företag oftast behöver få pengarna snabbt – för att inte investeringsmöjligheten ska försvinna. För att hjälpa småföretagare att växa och utveckla sina verksamheter så har vi tagit fram Direktlån Företag, där du kan ansöka om lån upp till 1 000 000 SEK på 36 månader. Det kan till exempel användas för att stärka företagets likviditet, finansiera tillväxten, varulager och inventarier eller möjliggöra övriga investeringar. Behöver ni sedan fylla på företagskrediten med nya pengar, kan ni enkelt göra det via ”Mina sidor”.

Läs mer om Direktlån Företag här.

*Källa: Tillväxtverket (hämtad 2021-06-08) https://tillvaxtverket.se/statistik/foretagande/basfakta-om-foretag.html