Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-11-12

Information Security Officer till Serafim Finans

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en Information Security Officer.

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en Information Security Officer.

Om rollen

Som Information Security Officer har du det övergripande ansvaret för att styra, leda och förklara det operativa informationssäkerhetsarbetet i verksamheten.

Du ansvarar bland annat för:

– Framtagande, implementation och uppföljning av bolagets informationssäkerhetsstrategi.
– Fastställande och uppföljning av informationssäkerhetskrav.
– Implementera och förvalta Serafim Finans säkerhetsskyddsmekanismer.
– Förvaltning och uppföljning av informationssäkerhetsprocesser (så som behörighetshantering, säkerhetsövervakning, och incidenthantering) samt påverka Serafim Finans interna IT-processer (exempelvis utveckling- och driftsprocesserna, förändringshantering och tillgångshantering).

I rollen kommer du, med din specialistkompetens inom informationssäkerhet, att spela en viktig roll i bolagets utvecklingsprojekt.

Du rapporterar till Chief Technology Officer och kommer organisatoriskt att tillhöra Serafim Finans IT-avdelning.

Din profil

Vi tror att du har en teknisk bakgrund och ett brinnande intresse för säkerhetsfrågor. Du är en god kommunikatör och kan förmedla komplex information på ett pedagogiskt och tillgängligt sätt. Du är självständig, tar eget initiativ, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat.

Mer konkret har du följande erfarenhet och egenskaper

– Minst 2 års erfarenhet av informationssäkerhetsarbete.
– Erfarenhet av ISO27000.
– Du är driven, strukturerad och noggrann.
– Du är en lagspelare som får energi av att arbeta tillsammans i en utvecklande miljö.

Meriterande

– Erfarenhet av arbete inom IT-revision.
– Erfarenhet från bank och finans.
– Certifieringar såsom CISA, CISM.

Vi erbjuder

Serafim Finans är ett entreprenörsdrivet bolag under stark tillväxt med drivna kollegor och engagerade ägare. Du kommer förstärka IT-teamet och för rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Information Security Officer”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Övrig information

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vill du veta mer eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Hedengrahn på 073-961 10 67 eller jennifer.hedengrahn@serafimfinans.se.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Jennifer Hedengrahn på 073-961 10 67 eller på jennifer.hedengrahn@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Jennifer Hedengrahn
CTO

Kontakt