Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2022-11-02

Key Account Manager till affärsområdet Real Estate

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker dig som ständigt vill framåt och vill vara med och bidra till vårt vinnande lag. Vårt Real Estate team har lång erfarenhet av fastighetsfinansiering och fokus är att erbjuda flexibla helhetslösningar utifrån våra kunders behov. Vi ska uppfattas som en enkel partner med korta beslutsvägar som bistår med bland annat förvärvs-, topp och projektfinansieringar. Var med på vår tillväxtresa, sök tjänsten som Key Account Manager idag!

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker dig som ständigt vill framåt och vill vara med och bidra till vårt vinnande lag.

Om rollen

I rollen som Key Account Manager – Real Estate blir du en del av ett framgångsrikt rådgivarteam som karaktäriseras av engagemang, kompetens, långsiktighet, affärsmannaskap och målmedvetenhet. Rollen innebär bland annat ansvar för att förvalta och utveckla en befintlig kundportfölj. En central del är även att identifiera och göra affärer med nya kunder vilket primärt sker genom kalla samtal, nätverkande och relationsbyggande. De affärer du gör och affärsrelationer du bygger upp fortsätter du ansvara för och utvecklar över tid.

Din profil

Vi söker dig som brinner för fastighetssektorn och att göra affärer genom att hitta de bästa lösningarna sett till kundens behov. Vi ser att du har erfarenhet av fastighetsfinansiering och självklart dokumenterade säljresultat. Du är komfortabel i säljcykelns alla moment; från mötesbokning till förhandling och avslut. Du har en konsultativ approach med en tydlig affärsförståelse, ett genuint intresse för ekonomi och är en skicklig kommunikatör. Självklart har du en vinnande personlighet och förmår att förmedla ett förtroende genom din kompetens.

Vidare har du följande kvalifikationer

 • Du är driven och affärsinriktad
 • Du är van att jobba självständigt mot uppsatta mål
 • Du har examen från högskola eller universitet, med fördel inom fastighet och finans
 • Du är en positiv person som gärna engagerar folk runtomkring dig
 • Du har minst 5 års erfarenhet av liknande verksamhet och har byggt upp ett nätverk inom fastighetsbranschen
 • Du är komfortabel med att driva en affärsprocess från första kundkontakt till signerat avtal
 • Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska

 

 Vi erbjuder

 • Att vara del av en spännande tillväxtresa i ett sälj- och entreprenörsdrivet bolag
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett växande företag i en stark koncern
 • Drivna, kompetenta och härliga kollegor
 • En vinnarkultur där du har stor möjlighet att påverka din egen framgång
 • En nytänkande och händelserik arbetsplats med högt i tak
 • Nya lokaler på Kungsgatan i Stockholm

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Key Account Manager – Real Estate”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor rörande rollen är du varmt välkommen att kontakta Anders Wennberg på 072-402 35 97 eller anders.wennberg@serafimfinans.se.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se.

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Anders Wennberg på 072-402 35 97 eller på anders.wennberg@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Anders Wennberg
Head of Real Estate

Kontakt