Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

Låna till företaget – Direktlån Företag

Varför ska man låna till företaget? En av fördelarna är att ni frigör kapital som ni kan återinvestera direkt i bolaget, i inventarier eller i ett nytt projekt.

Låna till företaget

Skälen till att söka företagslån varierar. Ni kanske ska finansiera ett nytt projekt som innebär stora kostnader? Ska ni köpa in en ny maskin till bolaget, eller expandera verksamheten? Med företagslån frigör ni pengar som ni kan investera i verksamheten.

Under coronapandemin har många företag hittat nya sätt att leverera sitt erbjudande på, samt fått skattelättnader genom regeringens stödpaket. Det finns dock en oro att de företag som har fått hjälp av regeringen är bolag som kan få det tufft med skatteåterbetalningarna. Därför är det viktigt att likviditeten är stark.

Genom vårt företagslån, Direktlån Företag, kan du låna upp till 1 000 000 SEK på 36 månader. I dagsläget (2021-06-09) börjar månadsräntan från 0,75 %. Ansökan är inte bindande, och sker digitalt med BankID.

För vem passar företagslån?

Direktlån Företag passar verksamheter som vill finansiera sin tillväxt, frigöra rörelsekapital eller investera i nya inventarier. Företagen som söker lånet är oftast småföretag som vill växa och utveckla sina verksamheter.

Här är några exempel:

  • Företag som vill växa och utveckla sina verksamheter.
  • Företag som vill stabilisera ekonomin.
  • Företag som ska göra större inköp och behöver få loss pengar.

Vilka fördelar finns det med företagslån?

Vi värdesätter flexibilitet, frihet och förmånliga villkor. Därför vill vi bland annat att du som företagare ska ha möjlighet att ändra månadsbeloppet att betala så att det passar ert rådande behov samt att ni ska ha möjlighet att fylla på lånet, upp till ursprungligt kreditbelopp. Det innebär att om ni lånat 500 000 kr och har amorterat 100 000 kr, så kan ni återigen låna upp till 500 000 kr, alltså ett uttag på 100 000 kr. En borgensman behöver vanligtvis godkänna att lånet toppas upp. Vi ämnar även att alltid erbjuda dig en så låg ränta som möjligt.

Här är några av fördelarna med Direktlån Företag:

  • Digital ansökan, svar snabbt. Godkända ansökningar utbetalas inom 48 timmar.
  • Månadsräntan börjar för närvarande från 0,75 % (2021-06-09).
  • Flexibel återbetalning. Du kan ändra månadsbeloppet +/- 20 % på befintligt lån.
  • Toppa upp lånet. Du kan fylla på lånet upp till ursprungligt kreditbelopp.

 

Läs mer

Läs mer om Direktlån Företag här.

Läs mer om vårt större företagslån här.