Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-10-21

Compliance Specialist till Serafim Finans

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en driven Compliance Specialist som tillsammans med oss vill ta nästa steg.

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en Compliance Specialist som tillsammans med oss vill ta nästa steg.

Om rollen

I din roll kommer du vara en del av ett växande complianceteam och stödja verksamheten inom regelefterlevnadsfrågor. Rollens primära uppdrag är att bevaka utveckling och praxis av nya och förändrade regelverk samt implementera och förankra dessa i verksamheten, utveckla interna regler samt medverka i affärsutvecklande projekt och säkerställa att nya produkter följer gällande regelverk.

Din profil

Du är en kommunikativ person med hög etisk standard som tycker om att arbeta inom finansbranschen och drivs av att hantera omfattande lagkrav i ett bolag under tillväxt.

Vidare har du följande erfarenheter och egenskaper

– Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med compliance- och riskrelaterade frågor inom finanssektorn
– Kunskap inom svensk och europeisk finansiell lagstiftning
– Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
– Du har en mycket god kommunikativ förmåga
– Du är driven, strukturerad och noggrann
– Du är van att arbeta mot uppsatta mål
– Du är en lagspelare som får energi av att arbeta tillsammans

Vi erbjuder

Serafim Finans är ett entreprenörsdrivet bolag under stark tillväxt med drivna kollegor och engagerade ägare. Du kommer ingå i ett erfaret och kompetent team och för rätt person med rätt attityd finns det goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Compliance Specialist”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Övrig information

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vill du veta mer eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta Joakim Wiksten på 072-402 30 58 eller joakim.wiksten@serafimfinans.se.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Joakim Wiksten på 072-402 30 58 eller på joakim.wiksten@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Joakim Wiksten
CEO

Kontakt