Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-08-26

Head of Business Support till Serafim Finans

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en driven ledare till vår Business Support som tillsammans med oss vill ta nästa steg.

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker nu en driven ledare till vår Business Support som tillsammans med oss vill ta nästa steg.

Head of Business Support

Enheten Business Support är en central funktion inom Serafim Finans som hanterar allt från administrativa uppgifter till risk- & kreditbedömningar samt service till våra kunder och samarbetspartners via telefon och mejl.

Vi är i en kraftig tillväxtfas och söker en driven ledare som vill vara med och ta medarbetarna och enheten till nästa nivå för att på så vis fortsätta bidra till bolagets tillväxtresa.

Om rollen

Rollens primära uppdrag är att leda och fördela arbetet samt utveckla gruppen Business Support med syfte att utföra hantering och leverans av bolagets tjänster. Målet är att arbetet ska utföras tillsammans med medarbetarna – med hög kvalitet och på ett professionellt och effektivt sätt.

Som ledare för enheten ingår man i Serafim Finans ledningsgrupp vilken har övergripande ansvar för verksamhetens gemensamma och långsiktiga utveckling.

Ansvarsområden

 • Ansvarig för att leda och fördela arbetet inom Business Support.
 • Ansvarig för att coacha och utveckla medarbetarna samt bygga en prestationskultur.
 • Ansvarig för att nedan uppgifter utförs professionellt, effektivt och med hög kvalitet:
  • Implementering av nya kunder/samarbetspartners
  • Hantering av alla inkommande uppdrag såsom önskemål om fakturaköp, låneansökningar m.m.
  • Kreditbedömningar utifrån bolagets interna kreditregelverk.
  • Hantering av inkommande och utgående betalningar.
  • Hantering av kundtjänst för samtliga tjänster (inlåning, fakturaköp, konsumentkredit, företagslån och fastighetskredit).
  • Genomföra löpande transaktionsmonitorering.
 • Utöver ovan huvudsakliga arbetsuppgifter ingår även kravställning, utveckling och testning av funktionalitet i våra produktionssystem.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en utvecklande miljö där värdeord såsom engagemang, personligt, kvalitet och tillsammans är en självklar del av arbetet. Är du en person som gillar att samarbeta med andra och sprider en positiv stämning runt omkring dig så passar du bra i vårt team.

Vi ser gärna att du har följande erfarenheter och egenskaper:
 • Du har tidigare erfarenhet av arbete inom bank och finans.
 • Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och drivs av att utveckla medarbetare och organisationer.
 • Du har tidigare erfarenhet av kravställning, utveckling och testning av produktionssystem.
 • Du gillar att arbeta i högt tempo och är orädd för nya situationer.
 • Du har en bra kommunikativ förmåga.
 • Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ.
 • Du är en lagspelare som får energi av att arbeta tillsammans.
 • Du arbetar gärna operativt och rycker in där det behövs.
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
 • Goda kunskaper i Office-paketet.

Vi erbjuder

Serafim Finans är ett entreprenörsdrivet bolag under stark tillväxt med drivna kollegor och engagerade ägare. Du kommer ingå i ett erfaret och kompetent team och för rätt person med rätt attityd finns det goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Head of Business Support”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor rörande rollen är du varmt välkommen att kontakta Joakim Wiksten på 072-402 30 58 eller joakim.wiksten@serafimfinans.se.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Joakim Wiksten på 072-402 30 58 eller på joakim.wiksten@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Joakim Wiksten
CEO

Kontakt