Ett öppet kontorslandskap

Flexibel och personlig
fastighets­finansiering

NAVIGERA DIG RÄTT
Fastighetslån Byggnadskreditiv

Fastighetsfinansiering

Fastighetsfinansiering är en central och prioriterad del av Serafim Finans verksamhet. Teamet på affärsområdet har lång erfarenhet av fastighetsfinansiering vilket ger förutsättningar för flexibla lösningar och snabba beslut.

Fastighet med sju våningar
Fastighet med blå himmel bakom

Fastighetslån

Vi hjälper fastighetsbolag och fastighetsutvecklare med kort- och långsiktig finansiering. Med lång erfarenhet inom fastighetsfinansiering vet vi att alla projekt har olika förutsättningar och därmed olika krav på finansiering. Därför erbjuder vi flexibla strukturer som passar olika förutsättningar. Genom ett nära samarbete kan vi finnas där när ni behöver oss mest.

Byggnadskreditiv

Byggnadskreditiv är en effektiv lösning för att hantera kostnader vid nyproduktion eller ombyggnation av fastigheter. Vi erbjuder flexibel projektfinansiering för löpande utgifter från start till mål. Ni får dessutom en personlig kontaktperson som är insatt i ditt företag.

Bli kund hos oss

Vår process för ett lyckat samarbete mellan alla parter

kontor_konferensrum

Steg 1

Hör av dig till oss

Vi erbjuder flexibel fastighetsfinansiering utefter företagets specifika behov. Detta sker i dialog mellan beslutsfattare på bolaget och kundansvarig hos oss. Vi består av ett team med bred kompetens inom fastighetsfinansiering – redo för att agera som ett professionellt bollplank och leverera positiva kundupplevelser.

Steg 2

Vi bokar in ett möte

Nästa steg är att sitta ner med en av våra kundansvariga för att diskutera era behov och önskemål. Detta möte kan ske på plats hos er, digitalt eller så är ni välkomna till vårt kontor i Stockholm. Vår målsättning är att erbjuda flexibilitet och ett personligt bemötande för att underlätta samarbetet.

Steg 3

Ta del av vår analys och rekommendationer

Efter vårt möte kommer vi att genomföra en noggrann analys av era behov och förutsättningar. Utifrån denna analys kommer vi att ta fram en skräddarsydd lösning som passar ert fastighetsbolag. Vi ser fram emot att få presentera vårt förslag och diskutera hur vi kan bistå med finansiering för att nå era mål och maximera er potential.

ca 50

anställda

12950 +

antal kunder

94 %

skulle rekommendera oss

Bild på ett bostadsområde med byggnader

En finansiell partner där kompetens och engagemang möts

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Ett komplement till storbank – med spetskompetens inom fastigheter.

Skräddarsydd finansiering

Genom att vara väl insatta i både utmaningar och möjligheter kan vi ta fram optimala finansieringslösningar för varje projekt.

FASTIGHET

Skräddarsydda lösningar för att matcha varje specifikt behov

Förståelse för specifika förutsättningar, snabba respons och flexibla lösningar är för oss prioriterade faktorer. Vi vänder oss till professionella aktörer med finansiell styrka och erbjuder strukturerade helhetslösningar skräddarsydda för era behov.

real_estate_1

FASTIGHET

Räntor, löptid och säkerhet

Vi erbjuder finansiering av fastigheter i Sverige, Finland och Norge. Det kan handla om ett seniorlån, juniorlån, brygglån eller byggnadskreditiv. 

Vårt erbjudande rymmer:

  • Lånebelopp om minst 10 Mkr 
  • Löptid upp till 36 månader 
  • Individuell räntesättning 
Stockholm från ovan med fastigheter och gator

Behov av fastighetsfinansiering? Tveka inte att kontakta oss.

Med spetskompetens inom fastighetsfinansiering stöttar vi er med flexibla fastighetslån och byggnadskreditiv.

Ett stort konferensrum

Behov av fastighetsfinansiering? Tveka inte att kontakta oss.

Vi besitter spetskompetens inom fastighetsfinansiering och stöttar er med flexibla fastighetslån och byggnadskreditiv.