Brygglån

Brygglån med skräddarsytt upplägg till företag med stora ambitioner.

Fyra personer som sitter i ett möte och ser glada ut

BRYGGLÅN

Brygga morgondagens intäkter

Bryggfinansiering är ett effektivt sätt att hantera tillfälliga likviditetssvängningar i företaget. Det kan vara ett projekt som dragit ut på tiden, en kommande nyemission eller andra situationer där ni behöver kapital idag för att brygga kommande intäkter. 

natur_berg_2
Kontorslandskap där medarbetare sitter och jobbar

Varför företag föredrar att arbeta tillsammans med Serafim Finans.

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Vi är ett komplement till storbanken som hjälper företag att växa.

Skräddarsydda lösningar

Serafim Finans synsätt är att varje företag är unikt och därför tar våra kompetenta kundansvariga fram en skräddarsydd lösning i dialog med er.

BRYGGLÅN

Vad är ett brygglån?

Brygglån är en tillfällig förstärkning av likviditeten när behovet är överblickbart och kortsiktigt. Precis som namnet antyder så är denna finansiering till för att brygga en framtida intäkt. Det kan handla om ett projekt som dragit ut på tiden, en kommande nyemission eller en planerad intäkt som skjutits fram i tiden. 

Eftersom tid ofta är en avgörande faktor när det handlar om likviditet, erbjuder Serafim Finans en skyndsam återkoppling och hantering. Våra experter har förståelse för helheten och hjälper er med en skräddarsydd bryggfinansiering.

Tre personer som sitter i ett mötesrum och två av personerna skakar hand med varandra

BRYGGLÅN

Vilka företag kan nyttja en bryggfinansiering?

Produkten passar de företag som har en temporär utmaning som behöver hanteras. Ett företag som fått en större order och behöver finansiera inköp, personalkostnader eller annat innan kunden slutligen betalar fakturan kan ha nytta av ett brygglån. Intäkter som ofrivilligt dröjer eller en planerad nyemission kan också vara situationer som kan hanteras med ett brygglån.

Lånet fungerar som en garanti för fortsatt verksamhetsdrift under en tillfälligt stressad finansiell situation.

Ett öppet kontorslandskap

BRYGGLÅN

Varför tar företag ett brygglån?

Brygglånet är användbart av företag i samtliga branscher som har behov av att stärka likviditeten emellanåt. Ekonomiskt pressade situationer kan ibland ha enkla lösningar.

Vi baserar alltid våra rekommendationer på bolagets långsiktiga strategier och övergripande finansieringsbehov, och erbjuder gärna rådgivning kring helheten.

Två personer som sitter i ett möte tillsammans och pratar affärer

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.

verdane
solidx_logo
verdane
solidx_logo
reason_studios_verdane

Serafim Finans är glada att ha fått förtroendet att supportera Verdane vid refinansieringen av Reason Studios.

Verdane

Reason Studios