Förvärvslån

Förvärvslån med skräddarsytt upplägg till företag med stora ambitioner.

Ett stormöte med sju personer som är i ett konferensrum

FÖRVÄRVSLÅN

Förvärvslån – när ni har stora planer

Har ni planer på att köpa upp en konkurrent, expandera er kundbas eller utforska nya marknader? Vi hjälper er att ta fram en skräddarsydd finansieringsstrategi och -struktur som ger er möjlighet att växa och lyckas på egna villkor.

mote_1
Ett kontorslandskap med personal som jobbar

Varför företag föredrar att arbeta tillsammans med Serafim Finans.

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Vi är ett komplement till storbanken som hjälper företag att växa.

Skräddarsydda lösningar

Serafim Finans synsätt är att varje företag är unikt och därför tar våra kompetenta kundansvariga fram en skräddarsydd lösning i dialog med er.

FÖRVÄRVSLÅN

Vad är ett förvärvslån?

Företag som planerar att förvärva ett annat bolag kan vara i behov av att delfinansiera en sådan transaktion. Serafim Finans erbjuder förmånliga förvärvslån till företag med stora ambitioner. Våra experter har lång erfarenhet av företagsförvärv och skräddarsyr en struktur utifrån den specifika affären och eventuella kommande behov.

Ett öppet kontorslandskap

FÖRVÄRVSLÅN

Vilka företag kan behöva en förvärvsfinansieirng?

Förvärvslånet passar företag som planerar att expandera genom förvärv och vill ha hjälp med finansieringen av detta. Beroende på företagets kapitalstruktur och finansieringsbehov kan Serafim finansiera hela eller delar av köpeskillingen. Vi bistår med att hitta en lämplig struktur som skräddarsys efter bolaget i fråga.

Förvärvsintensiva bolag: 

  • Investmentbolag 
  • Private Equity 
  • Företag som förvärvar ett eller flera bolag 
kontor_mote

FÖRVÄRVSLÅN

Varför företag väljer att samarbeta med Serafim Finans vid förvärv?

Vi erbjuder finansiering som gör förvärvet möjligt. Samtliga kundansvariga har lång erfarenhet av förvärvsfinansieringar och är väl insatta i affärens potential, dess utmaningar och möjligheter. Vi värnar därför om den personliga dialogen och vetskapen om att varje företagsförvärv är individuellt. Tillsammans skräddarsyr vi den optimala lösningen för just er affär.

Vid förvärv är ofta tidsaspekten central och därför anpassar vi processen efter era förutsättningar.

Alessandra Gasparetti och Isak Abrahamsson som har rollen Client Executive på Serafim Finans

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.

verdane
solidx_logo
verdane
solidx_logo
reason_studios_verdane

Serafim Finans är glada att ha fått förtroendet att supportera Verdane vid refinansieringen av Reason Studios.

Verdane

Reason Studios