Företagslån

Företagslån med skräddarsytt upplägg för er som har ambitionen att växa.

Fem personer som sitter på ett kontor i ett mötesrum och diskuterar

FÖRETAGSLÅN

När ni vill få företaget att växa

Med våra företagslån hjälper vi er oavsett behov, med en finansieringslösning som gör att ni kan nå er fulla potential. Vi baserar alltid våra rekommendationer på bolagets långsiktiga strategier och övergripande finansieringsbehov, och erbjuder gärna rådgivning kring helheten.

Vi jobbar inte bara med att leverera snabba beslut till rätt finansieringslösning, utan vi vill även att våra kunder ska se oss som en långsiktig partner. En personlig kontakt där vi är ett samtal bort från att bistå med vår kompetens och ge er finansiell rådgivning.

Alessandra Gasparetti och Isak Abrahamsson som har rollen Client Executive på Serafim Finans
Grässtrån med en mjuk solstråle i bakgrunden

Varför våra kunder väljer att arbeta med oss

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Vi är ett komplement till storbanken som hjälper företag att växa.

Skräddarsydda lösningar

Serafim Finans synsätt är att varje företag är unikt och därför tar våra kompetenta kundansvariga fram en skräddarsydd lösning i dialog med er.

FÖRETAGSLÅN

Förvärvslån

Har ni planer på att köpa upp en konkurrent, expandera er kundbas eller utforska nya marknader? Vi hjälper er att ta fram en skräddarsydd finansieringsstrategi och -struktur som ger er möjlighet att växa och lyckas på egna villkor.

Ett stormöte med sju personer som är i ett konferensrum

FÖRETAGSLÅN

Brygglån

Bryggfinansiering är ett effektivt sätt att hantera tillfälliga likviditetssvängningar i företaget. Det kan vara ett projekt som dragit ut på tiden, en kommande nyemission eller andra situationer där ni behöver kapital idag för att brygga kommande intäkter.

Fyra personer som sitter i ett möte och ser glada ut

FÖRETAGSLÅN

Tillväxtlån

Med rätt finansiering på plats kan ni agera snabbare än era konkurrenter. Våra tillväxtlån passar företag som ska expandera på nya marknader, utveckla nya produkter eller expandera på annat sätt.

Glad kvinna som skakar hand med annan person

FÖRETAGSLÅN

Investeringslån

En strategisk investering kan vara avgörande för att säkerställa fortsatt stark tillväxt. Det kan handla om att uppdatera maskinparken, expandera till större ytor eller rekrytera ny personal.

Två kollegor som tittar på en Ipad tillsammans

FÖRETAGSLÅN

Exportlån

Tillgång till kapital är avgörande för att ett företag ska kunna expandera och göra sig gällande på nya marknader. I samarbete med EKN har vi tagit fram ett exportlån som ger er den stöttning ni behöver.

Exportvaror som transporteras i container på ett fartyg

FÖRETAGSLÅN

Refinansiering av befintliga lån

Vi kan se över en refinansiering av era befintliga lån, vilket ofta syftar till att erhålla fördelaktigare villkor som lägre ränta eller längre återbetalningstid. Denna strategi kan effektivt sänka månadskostnaderna och optimera den finansiella situationen.

Tre personer som sitter i ett mötesrum och två av personerna skakar hand med varandra

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.

verdane
solidx_logo
verdane
solidx_logo
reason_studios_verdane

Serafim Finans är glada att ha fått förtroendet att supportera Verdane vid refinansieringen av Reason Studios.

Verdane

Reason Studios