Fastighetslån

Fastighetslån med skräddarsytt upplägg till fastighetsbolag med stora ambitioner.

Fastighet med blå himmel bakom

FASTIGHETSLÅN

Skräddarsydd finansiering nu och på längre sikt

Serafim Finans hjälper fastighetsbolag och fastighetsutvecklare med kort- och långsiktig finansiering. Vi har lång erfarenhet inom fastighetsfinansiering och vet att alla projekt har olika förutsättningar och därmed olika krav på finansiering. Därför erbjuder vi flexibla strukturer som passar olika förutsättningar. Genom nära samarbete kan vi finnas där när ni behöver oss mest.

Real Estate teamet på Serafim Finans som består av Anders Wennberg, Felicia Tilander och Robin Sylwander. De står utomhus med grönska bakom sig.
Liknande bostäder på en gata med grönska

Varför företag föredrar att arbeta tillsammans med Serafim Finans

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Ett komplement till storbank – med spetskompetens inom fastigheter.

Skräddarsydda lösningar

Genom att vara väl insatta i både utmaningar och möjligheter kan vi ta fram optimala finansieringslösningar för varje projekt.

FASTIGHETSLÅN

Fastighetslån från Serafim Finans

Serafim Finans erbjuder olika finansiella lösningar för dig inom fastighetssektorn. Företag med ambitioner kan få monetära muskler att genomföra de investeringar de planerar för. Vid rätt förutsättningar kan vi finansiera upp till 80% av marknadsvärdet på objektet, med en löptid på upp till 3 år. Vi hjälper aktörer på den svenska, norska och finska marknaden att förverkliga sina fastighetsambitioner.

Vårt erbjudande:

  • Lånebelopp om minst 10 Mkr
  • Med rätt förutsättningar belåning upp till 80% av marknadsvärdet
  • Löptid upp till 36 månader
  • Finansiering av fastigheter i Sverige, Norge och Finland
  • Seniorlån, Juniorlån, Brygglån 
Ett konferensrum med stora glasfönster

FASTIGHETSLÅN

En finansieringslösning för fastighetsbolag

Vår typiska kund med verksamhet inriktad på fastighetsförvaltning är ofta i en expansiv fas och med storslagna planer. Vi lånar som minst ut 10 Mkr och erbjuder en personlig kontaktperson som är väl insatt i det specifika ärendet. Den personliga dialogen är viktig för ett lyckat samarbete och tillsammans möjliggör vi er framgång.

Stockholm från ovan med fastigheter och gator

FASTIGHETSLÅN

Varför fastighetslån från Serafim Finans

Våra kunder använder sig av fastighetsfinansiering för att säkra sina planers verkställande. Teamet på affärsområdet har gedigen erfarenhet av fastighetsfinansiering vilket ger förutsättningar för flexibla lösningar och snabba beslut. Att använda en finansiär som förstår fastighetsaffärer underlättar hela processen. Serafim Finans sätter den personliga kontakten i centrum för våra kundrelationer.

Fastighet med sju våningar

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.