Exportlån

Exportlån med skräddarsytt upplägg för företag som har ambitionen att satsa på export.

Exportvaror som transporteras i container på ett fartyg

EXPORTLÅN

När ni vill växa utanför Sverige

Tillgång till kapital är avgörande för att ett företag ska kunna expandera och göra sig gällande på nya marknader. I samarbete med EKN har vi tagit fram ett Exportlån som ger er den stöttning ni behöver.

Exporthandel över hela världen
Ett kontorslandskap med personal som jobbar

Varför våra kunder väljer att arbeta med oss

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Vi är ett komplement till storbanken som hjälper företag att växa.

Skräddarsydda lösningar

Serafim Finans synsätt är att varje företag är unikt och därför tar våra kompetenta kundansvariga fram en skräddarsydd lösning i dialog med er.

EXPORTLÅN

Så fungerar ett exportlån

Vi lever i en globaliserad värld. Den svenska ekonomin är exponerad mot omvärlden och utlandsförsäljning är en naturlig väg framåt för många företag i tillväxt. Serafim Finans erbjuder därför exportlån, en finansiell lösning speciellt anpassad för företag som vill skapa tillväxtmöjligheter internationellt.

natur_berg_2

EXPORTLÅN

Vilka företag kan ta ett exportlån?

Tjänsten riktar sig till företag som har en stor andel av sin försäljning på export, och som vill etablera sig på nya marknader. Ett väletablerat företag eller mindre exporterande bolag, det spelar ingen roll. Våra experter sätter sig in i ert företag och dess behov för att ta fram en skräddarsydd finansiering.

Vi baserar alltid våra rekommendationer på bolagets långsiktiga strategier och övergripande finansieringsbehov, och erbjuder gärna rådgivning kring helheten.

Ett konferensrum med stora glasfönster

EXPORTLÅN

Garanti från EKN

Serafim Finans samarbetar med Exportkreditnämnden, EKN, en myndighet som lyder under regeringen för att assistera svenska exportintressen. Genom garantier från EKN kan vi sprida risken och erbjuda ett förmånligt exportlån till företagen. Med andra ord, det finns goda möjligheter att få hjälp att finansiera sin exportaffär.

Person som sitter framför datorn och skriver

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.

verdane
solidx_logo
verdane
solidx_logo
reason_studios_verdane

Serafim Finans är glada att ha fått förtroendet att supportera Verdane vid refinansieringen av Reason Studios.

Verdane

Reason Studios