Byggnadskreditiv

Byggnadskreditiv med skräddarsytt upplägg till fastighetsutvecklare med stora ambitioner.

En blå och vit byggnad med mycket fönster

BYGGNADSKREDITIV

Nyckeln till ett framgångsrikt fastighetsprojekt

Byggnadskreditiv är en effektiv lösning för att hantera kostnader vid nyproduktion eller ombyggnation av fastigheter. Vi erbjuder flexibel projektfinansiering för löpande utgifter från start till mål. Ni får dessutom en personlig kontaktperson som är insatt i ditt företag.

Real Estate teamet på Serafim Finans som består av Anders Wennberg, Felicia Tilander och Robin Sylwander. De står utomhus med grönska bakom sig.
Liknande bostäder på en gata med grönska

Varför företag föredrar att arbeta tillsammans med Serafim Finans

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Ett komplement till storbank – med spetskompetens inom fastigheter.

Skräddarsydda lösningar

Genom att vara väl insatta i både utmaningar och möjligheter kan vi ta fram optimala finansieringslösningar för varje projekt.

BYGGNADSKREDITIV

Vad är ett byggnadskreditiv

Ett byggnadskreditiv är en flexibel kredit med fokus på byggnationer. Fastighetsutvecklare kan använda önskat belopp under tidens gång i takt med att byggnationen löper på. Byggnadskreditivet ger möjlighet att finansiera kostnader upp till ett visst belopp och flexibiliteten är något som våra kunder uppskattar. Ränta betalas bara på den del av krediten som utnyttjas. Efter byggnationen är färdig kan byggnadskreditivet läggas om till ett fastighetslån eller betalas av direkt.

Vårt erbjudande:

  • Byggnadskreditiv om minst 10 Mkr
  • Med rätt förutsättningar finansieringsgrad upp till 80% av projektkostnader
  • Finansiering av utvecklingsprojekt i Sverige
  • Vi använder gärna Boverkets kreditgaranti om applicerbart 
Ett konferensrum med stora glasfönster

BYGGNADSKREDITIV

En finansieringslösning för fastighetsutvecklare

Byggnadskreditiv passar fastighetsutvecklare med stora ambitioner. Kanske ska en fastighet byggas ut, byggas om eller byggas helt ny? Företaget som vill ha en långsiktig finansiering kan ansöka om byggnadskreditiv för att verkställa planerna. Genom en personlig dialog anpassar vi finansieringen efter era specifika behov.

Stockholm från ovan med fastigheter och gator

BYGGNADSKREDITIV

Varför används byggnadskreditiv från Serafim Finans

Våra kunder uppskattar vår flexibilitet och förmåga till snabba beslut, vilket gör oss till en attraktiv samarbetspartner för fastighetsutvecklare. Rätt finansiering är avgörande för att projektet ska fortlöpa enligt pressade tidsplaner. Dessutom är lånet anpassat specifikt till det unika byggprojekts olika steg, med förståelse för de omständigheter som råder. Serafim Finans värdesätter långsiktiga relationer och stöttar er hela vägen.

Fastighet med sju våningar

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.