Tillväxtlån

Tillväxtlån med skräddarsytt upplägg till företag med stora ambitioner.

Glad kvinna som skakar hand med annan person

TILLVÄXTLÅN

Tillväxtlån – när ni vill framåt

Med rätt finansiering på plats kan ni agera snabbare än era konkurrenter. Våra tillväxtlån passar företag som ska expandera på nya marknader, utveckla nya produkter eller expandera på annat sätt.

Ett möte som äger rum i ett inglasat konferensrum
Ett kontorslandskap med personal som jobbar

Varför företag föredrar att arbeta tillsammans med Serafim Finans.

Lång erfarenhet av finansiering

Med lång erfarenhet, transparenta processer och effektiva beslutsvägar är vi ett flexibelt och snabbfotat alternativ vid behov av finansiering.

Goda och långa relationer

En långsiktig finansiell partner som värdesätter den personliga relationen. Vi är ett komplement till storbanken som hjälper företag att växa.

Skräddarsydda lösningar

Serafim Finans synsätt är att varje företag är unikt och därför tar våra kompetenta kundansvariga fram en skräddarsydd lösning i dialog med er.

TILLVÄXTLÅN

Vad är ett tillväxtlån?

Företag med stora ambitioner kan ibland behöva hjälp på vägen för att nå sin fulla potential. Med ett tillväxtlån kan företag få muskler att exempelvis satsa på sin marknadsföring, på nyrekryteringar eller på inköp av ny utrustning. Kapitalet är helt avgörande för företag i tillväxtfasen och Serafim Finans har lång erfarenhet av att hjälpa företag att växa. Med ett tillväxtlån anpassat till era förutsättningar öppnar sig nya dörrar till utveckling och era ambitioner kan bli till verklighet. Tillväxtlånet är en strategisk pusselbit som lägger grunden för den fortsatta tillväxtresan.

Ett stort konferensrum

TILLVÄXTLÅN

Vilka företag behöver ett tillväxtlån?

Produkten passar företag som vill expandera och ta sin tillväxtresa till nästa nivå. Oavsett bransch, ambitionsnivå eller storlek på verksamheten finns det möjlighet att finansiera tillväxten med hjälp från Serafim Finans.  

Exempel på företag som kan tänkas ha hjälp av ett tillväxtlån: 

  • Företag i tillväxt som är i behov av att nyanställa eller bredda kompetensen i bolaget 
  • Företag som vill etablera sig på nya marknader 
  • Företag som ska expandera verksamheten till nya affärsområden 
Ett kontor med folk i rörelse

TILLVÄXTLÅN

Varför används ett tillväxtlån från Serafim Finans?

Företag som använder tillväxtlån gör det för att verkställa sin fulla potential. För att växa verksamheten och öka omsättningen krävs ofta nyinvesteringar.

Serafim Finans experter sätter sig in i varje unikt ärende för att erbjuda den optimala finansieringslösningen. Vi baserar alltid våra rekommendationer på bolagets långsiktiga strategier och övergripande finansieringsbehov, och erbjuder gärna rådgivning kring helheten.

Ett möte mellan tre personer i ett konferensrum. Två personer skakar hand och har ett leende på läpparna

Få kontakt med en kundansvarig

Oavsett om ni har ett behov idag eller vill inleda en personlig relation med en långsiktig finansiell partner, finns vi här. Vi agerar bollplank där du får tydliga svar och konkret feedback kopplat till en potentiell transaktion. Vi kan också diskutera hur ni bäst tar tillvara på företagets möjligheter framöver med en skräddarsydd finansiering.

verdane
solidx_logo
verdane
solidx_logo
reason_studios_verdane

Serafim Finans är glada att ha fått förtroendet att supportera Verdane vid refinansieringen av Reason Studios.

Verdane

Reason Studios