Di Gasell Next Level - Göteborg

Serafim Finans är strategisk partner till Di Gasell. Under våren går konceptet under namnet Di Gasell Next Level där Mästargasellerna som är experter på tillväxt delar med sig av sina råd. Sista stoppet på vårturnén var ett soligt Göteborg.

Fortsätt
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Di Gasell Next Level - Göteborg</span>

Handfasta tips från tidigare Gaseller

Det sista stoppet på Di Gasell Next Levels vårturné var ett soligt Göteborg. Västkusten visade sig från sin bästa sida när entreprenörer, företagare och tidigare Gaseller samlades i Kajskjul 8 intill älven i Göteborg. Eftersom Di Gasell firar 25 år så deltar tidigare Gasellvinnare på vårturnén för att ge publiken handfasta tips och inspiration. Samtliga talare på evenemanget har förankring i Västsverige.

Gina Tricot är ett företag som fokuserar på trendigt mode för kvinnor. VD Ted Boman var på plats och berättade om vikten av värderingar. Gina Tricot grundades 1997 och utsetts till Gasell hela 8 gånger sedan starten.

“Kulturen är det som har gjort att vi nått den framgången som vi har lyckats med. Kulturen och värderingarna sitter hårt hos oss och genom att börja prata om dem och sätta dem på kartan igen, så inser man att vad är det vi står för och vad det var vi tidigare gjorde så bra. Sen fokuserar man framåt på vad grundarna och våra kulturbärare satte från början.”

Ted Boman, VD på Gina Tricot, på Di Gasell scenen

Det är människorna som skapar företagskulturen. Cecilia Simonsson, VD och grundare av bemanningsföretaget Adacto people, berättade om vikten av olika personligheter på arbetsplatsen.

“Gasa och bromsa, jobba inte bara med gasare om du är en gasare utan få balans tillsammans med någon som är med och bromsar.”

Johan Brandberg, VD på Vilokan Group, pratade om hur man kan skapa tillväxt som samtidigt gör världen till en bättre och renare plats. Att jobba långsiktigt och förutspå framtida behov är en nyckel till framgång.

“Våra lösningar bygger på cirkularitet och att framtiden skulle komma ikapp oss var vi helt bergsäkra på redan för 25 år sedan.”

I höst är Di Gasell tillbaka, då med de ärofyllda galorna och prisutdelningar till årets Gaseller. Som strategiskt parter till Di Gasell tackar Serafim Finans för vårens alla möten och intressanta diskussioner.

Foto: Pax Engström

Serafim Finans