Di Gasell Next Level - Malmö

Serafim Finans är strategisk partner till Di Gasell. Under våren går konceptet under namnet Di Gasell Next Level där Mästargasellerna som är experter på tillväxt delar med sig av sina råd. Första stoppet på turnén var Malmö.

Fortsätt
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Di Gasell Next Level - Malmö</span>

Våga ta risk och sträva efter att bli bättre

Den 25 april var det äntligen dags för det första stoppet på Di Gasell Next Level, i Malmö.

I ett soligt Skåne möttes näringslivspersoner från olika branscher med tidigare Gasellvinnare. Mästargasellerna bjöd på inspirerande historier från företagens framgångssagor. Det blev en förmiddag fylld av energi och nätverkande.

Under 2024 firar Di Gasell 25-årsjubileum, vilket innebär ett år fyllt av extra högtidliga sammankomster. Vid vårturnén deltar tidigare Gasellvinnare och samtalar om deras väg till framgång och tips för företag i tillväxt. På plats i Malmö fanns grundarna bakom klädmärket John Henric, Nicklas Nordbergh och John Henric Ekström. John Henric har blivit utsedd till Gasellföretag hela 6 gånger, vilket är en imponerande bedrift.

“Du måste våga ta risk för att kunna bryta barriärer, grunden för att lyckas är att våga göra och tro på det man själv har skapat.”

20240425_Di_Gasell_Next_level_Malmo_web_PhotoPaxEngstrom_2

Vikten av att gå sin egen väg och inte lyssna för mycket på andras åsikter var ett genomgående tema för talare på scenen. Serafim Finans har lång erfarenhet av att stötta företag i tillväxt, och genom en flexibel finansiär kan resan till framgång bli enklare att genomföra. 

Croisette är ett Gasellföretag som vuxit kraftigt. De ägnar sig åt rådgivning i fastighetsbranschen och har en helt ny approach till branschen. CEO Per Svensson intog scenen och berättade om hans syn på utveckling. 

“Det är viktigt att ha den konstanta strävan att bli bättre, annars kan man lika gärna sluta.”

Och lika viktigt är det att sätta ambitiösa mål och sikta på att nå dem. Rebecca och Bo Larsson, representanter från Rawfoodshop, har satsat på hälsosamma livsmedel med naturliga ingredienser. Deras recept till framgång lyder såhär.

“Man måste sätta djärva mål och när man får en idé och ser en lucka så ska man ta den. Vi hade hittat formeln så vi gasade på, red på framgångsvågen och satsade på att öka och gå förbi våra konkurrenter.”

Logotyper på sponsorer till Di Gasell

Företagen på plats har alla en drivkraft, vilket ger utmärkta tillfällen att utvidga sitt kontaktnät. Serafim Finans representanter tackar för många intressanta och givande samtal kring företagsfinansiering och entreprenörskap.

Nästa stopp på vårturnén är i Stockholm. Under jubileumsåret 2024 besöker Di Gasell Malmö, Stockholm och Göteborg under våren för föreläsningar och nätverkande. Under hösten fortsätter turnén, men med fokus på prisutdelning och Årets Gaseller. Evenemangen avslutas med den högtidliga Gasellgalan i Stockholm där Årets Kvinnliga Gasell, Årets Impactgasell och Årets Internationella Gasell ska koras. Dessutom delas priset ut till Årets Supergasell som tillfaller det företag som vuxit snabbast i Sverige under de senaste tre åren.

Foto: Pax Engström

Serafim Finans