Di Gasell Next Level - Stockholm

Serafim Finans är strategisk partner till Di Gasell. Under våren går konceptet under namnet Di Gasell Next Level där Mästargasellerna som är experter på tillväxt delar med sig av sina råd. Fortsätt för att ta del av lärdomarna från talarna i Stockholm.

Fortsätt
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Di Gasell Next Level - Stockholm</span>

Vänta inte på rätt tillfälle och lyssna på magkänslan

Den 14 maj var det äntligen dags för Di Gasell Next Level i Stockholm. Serafim Finans var givetvis på plats i egenskap av strategisk partner till evenemanget. Under en förmiddag på Sergel Hub flödade tillväxtandan och många nya kontakter knöts. På plats var tidigare Gasellvinnare, företagsledare och nyfikna entreprenörer för att dela sina tips med varandra.

25-årsfirandet av Di Gasell innebär att tidigare års vinnare är på plats för att dela med sig av sina historier. Företag som befinner sig i tillväxtfasen är ofta i behov av finansiering för att förverkliga sina visioner. Serafim Finans är en långsiktig partner med förståelse för helheten, vilket ger oss förutsättningar att hjälpa företagen på bästa sätt.

På plats var en entreprenör som i dessa sammanhang brukar kallas för Supergasell. Konrad Bergström står bakom företaget Zound Industries, som visat en tillväxt på otroliga 10,932%. Han menar att man ska lyssna på andra, men mest på sin egen röst.

“Lyssna lagom, ingen är så insatt som dig själv i din utmaning, planera och var inte rädd att ändra riktning.”

Sergel Hub i Stockholm

Att gå sin egen väg tycks vara något som förenar gasellerna. Förra årets kvinnliga gasell Madelene Törnblom, grundare och VD på ridsports företaget Maya Delorez, var också på plats. Hon talade om att man inte kan vänta på det perfekta tillfället hela tiden.

“Våga, kör, vänta inte på rätt tillfälle, det behöver inte vara perfekt från start utan man kan göra om.”

Shervin Razani har flertalet bolag i ryggen och är en bekant profil i Di Gasellsammanhang. Han har blivit utsedd till gasell hela 6 gånger, och är därtill en känd profil från SVTs draknästet. Att ha rätt person på rätt plats i en organisation är något han betonar.

“Du måste se om ditt hus hela tiden med rätt personal. Fatta besluten när magkänslan säger det.”

Tack alla deltagare för en rolig dag tillsammans i entreprenörskapets anda. Serafim Finans representanter ser fram emot nästa tillfälle i Göteborg som också är det sista innan sommaruppehållet. I höst är Di Gasell aktuell med höstturnén och till sist den högtidliga Gasellgalan i Stockholm.

Di Gasell Next Level scenen i Stockholm

Foto: Pax Engström

Serafim Finans