Gasellgalan 2023 – en hyllning till årets alla Gaseller

Efter en höstturné runt hela landet var det dags för finalen, Gasellgalan i Stockholms stadshus. Under kvällen delades det bland annat ut hederspriser.

Fortsätt
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Gasellgalan 2023</span>

Gasellgalan 2023

I stadshuset i Stockholm samlades alla 869 gasellföretag för en kväll av firande. Dagens Industri, som är arrangör av Di Gasell, bjöd in till evenemanget som är finalen av en turné i hela landet. Serafim Finans var på plats för det högtidliga firandet av årets Gaseller. 

Som strategisk partner hade vi äran att dela ut priset i kategorin Årets Internationella Gasell. Priset gick till Proxify, ett företag som satsat internationellt på att sammanlänka IT-konsulter med tillväxtföretag. Utmärkelsen tilldelas ett Gasellföretag som har påvisat en stark utlandsexport flera år i rad. Företaget ska också visa på framgång på minst tre utlandsmarknader och en affärsmodell som är anpassad till olika geografier. 

Joakim Wiksten, vd på Serafim Finans, delar ut pris till Årets Internationella Gasell 2023 under Gasellgalan i Stadshuset

Kvällens störta utmärkelse är Årets Supergasell, det företag som vuxit snabbast i Sverige under de tre senaste åren. Prisutdelare var ingen mindre än statsminister Ulf Kristersson. Årets Supergasell 2023 tillfaller Playground Tech som visat en tillväxt på nästan 4 600% på fyra år. En mycket imponerande insats som möttes av publikens applåder.

Fler vinnare hyllades under kvällens gång. Årets Kvinnliga Gasell blev Madelene Törnblom, VD och grundare av Maya Delorez. Varumärket fokuserar på ridsportskläder med fokus på komfort och design, ett segment som grundaren tyckte saknades på marknaden.

Årets Impactgasell tilldelas ett företag som gjort avtryck i världen, som syftar till att lösa ett av FN:s prioriterade världsproblem. Utmärkelsen tilldelades Vilokan Group som erbjuder miljöteknik för industrin och fokuserar på cirkulära lösningar. Serafim Finans önskar samtliga vinnare ett stort grattis.

Gasellgalan sätter punkt för ett års partnerskap med Di gasell. Serafim Finans tackar Dagens Industri för väl uppstyrda evenemang under året, inte minst Gasellgalan i Stockholm. Tack också till övriga samarbetspartners som har varit med under året. 

Serafim Finans