Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2022-01-13

Serafim Finans rekryterar toppkompetens från Danske Bank för att leda nysatsningen mot mer strukturerade företagsfinansieringslösningar

Pressmeddelande, 2022-01-13.

Serafim Finans fortsätter sin tillväxtresa och breddar nu erbjudandet inom affärsområdet Corporate med en satsning på större och mer komplexa affärer mot tillväxtbolag, men även Private Equity och investmentbolag. Denna satsning leds med hjälp av en strategisk rekrytering från Danske Bank i form av Robin Ghosh, som går in i rollen som Head of Corporate & Leveraged Loans på Serafim Finans.

Robin Ghosh har närmare 15 års erfarenhet av storbolagsfinansiering, från både SEB och Danske Bank med ansvar för några av de största kunderna. Han kommer senast från rollen som Director inom Loan Capital Markets på Danske Bank, där han samlat en bred kompetens inom olika former av strukturerade finansieringslösningar för bolags löpande verksamhet, större förvärv och börsnoteringar.

– Med kompetensen som Robin besitter kommer han bistå med rådgivning i mer komplexa transaktioner, för både företag och vår nysatsning mot mer förvärvsintensiva verksamheter som investmentbolag, samt inom Private Equity- och Family Office-segmenten. Den nya satsningen kommer att ytterligare lyfta den redan starka företagsfinansieringsaffären och utöka vårt erbjudande mot ett för Serafim Finans väldigt viktigt kundsegment, säger Joakim Wiksten, vd på Serafim Finans.

Robin Ghosh, Head of Corporate & Leveraged Loans på Serafim Finans, berättar om vad han vill åstadkomma i den nya rollen.

– Jag ser fram emot att bli en del av det redan starka teamet och den positiva affärsandan på Serafim Finans, för att bredda både kundbasen och produkterbjudandet i en fas där tillväxt står högst på agendan. Samtidigt ser jag också fram emot att bistå både befintliga och nya kunder med rådgivning och finansieringslösningar för att stödja deras tillväxtagenda.

 

Kontaktuppgifter

Joakim Wiksten, verkställande direktör
Tel: 072-402 30 58
E-post: joakim.wiksten@serafimfinans.se