Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2022-04-01

Client Executive och Key Account Manager med erfarenhet av factoring

Placeringsort: Stockholm & Malmö

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Vår vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom engagemang, kompetens och ett personligt bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och söker dig som ständigt vill framåt och vill vara med och bidra till vårt vinnande lag. Var med på vår tillväxtresa, sök tjänsten som Client Executive eller Key Account Manager idag!

Om rollen

Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt rådgivarteam som karaktäriseras av engagemang, kompetens, långsiktighet, affärsmannaskap och målmedvetenhet. Rollen innebär bland annat ansvar för att förvalta och utveckla en mindre befintlig kundportfölj. Den centrala delen består av att identifiera och göra affärer med nya kunder genom kalla samtal, nätverkande och relationsbyggande. De affärer du gör och affärsrelationer du bygger upp fortsätter du ansvara för och utvecklar över tid. Antalet kunder i portföljen samt storlek och komplexitet i aktuella affärer varierar med senioritet i rådgivarrollen.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att göra affärer genom att hitta de bästa lösningarna sett till kundens behov. Du har erfarenhet av företagsfinansiering och factoring, med goda säljresultat. Du är komfortabel i säljcykelns alla moment; från mötesbokning till förhandling och avslut. Du har en konsultativ approach med en tydlig affärsförståelse, ett genuint intresse för ekonomi och är en skicklig kommunikatör. Självklart har du en vinnande personlighet och förmår att förmedla ett förtroende genom din kompetens.

Vidare har du följande kvalifikationer

 • Client Executive: Du har >5 års relevant erfarenhet av factoring från bank eller finansbolag
 • Key Account Manager: Du har >3 års relevant erfarenhet av factoring från bank eller finansbolag

 

 • Du är driven och affärsinriktad
 • Du är van att jobba självständigt mot uppsatta mål
 • Du har förmåga att driva en affärsprocess från första kundkontakt till signerat avtal
 • Du är en positiv person som gärna engagerar folk runtomkring dig
 • Du har minst 5 års erfarenhet av liknande verksamhet
 • Du har med fördel en ekonomisk examen från högskola, universitet eller motsvarande, men det är inget krav
 • Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska

 

 Vi erbjuder

 • Att vara del av en spännande tillväxtresa i ett sälj- och entreprenörsdrivet bolag
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett växande företag i en stark koncern
 • Drivna, kompetenta och härliga kollegor
 • En vinnarkultur där du har stor möjlighet att påverka din egen framgång
 • En nytänkande och händelserik arbetsplats med högt i tak
 • Bra personalförmåner, konferensresor och sociala aktiviteter

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera rekryteringsprocessen måste vi ta del av och behandla dina personuppgifter. Vänligen läs igenom vår personuppgiftspolicy för rekrytering innan du skickar in din ansökan. Den finner du här: Personuppgiftspolicy för rekrytering. Genom att skicka in din ansökan till oss ger du oss ditt samtycke till vår behandling av personuppgifter.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokningar@serafimfinans.se. Märk din ansökan med ”Client Executive” eller ”Key Account Manager”. Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor rörande rollen är du varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller anna.rytterling@serafimfinans.se.

Vänligen observera att vi ej önskar att ta del av känsliga uppgifter så som uppgift om facklig tillhörighet, hälsa, etnicitet eller sexuell läggning.

Om företaget

Vi hjälper 4 500 företag och konsumenter i Sverige med finansiella lösningar och tryggt sparande. Vi strävar efter att tillsammans med våra kompetenta medarbetare hitta flexibla och långsiktiga lösningar som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att nå sin fulla potential.

Mer information om oss hittar du på www.serafimfinans.se

Har du frågor om tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta Anna Rytterling på 072-402 35 78 eller på anna.rytterling@serafimfinans.se om du har frågor om tjänsten!
Anna Rytterling
Head of Corporate

Kontakt