Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

Exportlån

Skräddarsytt upplägg för dig som har ambitionen att satsa på export

Exportlån – när du vill få företaget att växa på marknader utanför Sverige

Exportlånet är speciellt framtaget för exporterande företag. Syftet med lånet är att kunna skapa tillväxtmöjligheter för bolag som har en stor andel av försäljningen på export.

Företag i olika faser och branscher kan använda sig av ett så kallat exportlån. Oavsett om ni är ett relativt nystartat företag, befinner er i snabb tillväxt eller driver ett väletablerat bolag, så behövs det kapital för att växa och kunna etablera sig på internationella marknader.

Garanti från EKN

Exportlånet är ett fördelaktigt företagslån som riktar sig till små och mellanstora företag med en betydande andel export eller ett finansieringsbehov som avser en affär med utlandet. Genom Serafim Finans nyetablerade samarbete med EKN, har exporterande företag nu ännu bättre möjligheter till finansiering från oss. EKN kan genom sin rörelsekreditgaranti dela på risken ihop med Serafim Finans, på lån med en löptid upp till 24 månader och avser både tjänste- och varuexport.

Kontakta oss idag genom att fylla i kontaktformuläret här, eller genom att kontakta oss på 08-400 540 99, corporate@serafimfinans.se

Vanliga frågor

Vad kostar det att låna hos er?

Vi tillämpar en individuell prissättning och bedömer varje affär för sig.

Vilka säkerheter kräver ni för exportlån?

Vi kräver fullgoda säkerheter för de krediter vi ger ut. De vanligaste säkerheterna hos oss är pant i fast egendom, företagsinteckningar, pant i aktier eller personlig borgen. EKN kan stå som en garant på lånet, men vi behöver ytterligare komplettering från det sökande bolaget.

Hur lång löptid erbjuder ni?

Vi erbjuder lån med löptider upp till 24 månader.

Kontakta Annie

Annie drivs av att hjälpa företag att växa och nå sina investeringsmål. Hon ser därför till att ni får de förutsättningar ert företag behöver när ni använder er av ett exportlån hos oss.
Annie Broberg,
Key Account Manager

Kontakta mig

Se även

Fakturaservice
Fakturaköp
Fastighetsfinansiering
Inkasso