Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

Företagslån

Skräddarsytt upplägg för dig som har ambitionen att växa

Företagslån – när du vill få företaget att växa

Företag i olika faser kan använda sig av ett företagslån. Oavsett om ni startat upp en ny verksamhet, befinner er i tillväxt eller driver ett väletablerat bolag, så behöver ett företag kapital för att växa.

Företagslån passar bra om ni exempelvis ska investera i ett nytt projekt, om ni vill investera i er egen verksamhet eller om ni behöver stärka likviditeten. Det finns egentligen inga riktlinjer för vad företagslånet ska användas till, men en rekommendation är att söka om ett företagslån när ni kan, inte när ni måste.

Om ambitionen är att få företaget att växa kan ett företagslån från Serafim Finans vara vägen framåt. Vi erbjuder större lån till företag samt en mindre företagskredit, Direktlån Företag.

 

Vilka behov har ditt företag?

Med våra företagslån hjälper vi er oavsett behov, med en långsiktig lösning för att ni ska kunna nå er fulla potential.

  • Satsa på hållbarhet
  • Utöka kompetensen med rekrytering
  • Investera i ny teknik
  • Synlig tillväxt med ökad marknadsföring
  • Digitalisera företaget
  • Tillväxt på en ny marknad

Kontakta oss idag genom att fylla i kontaktformuläret här, eller genom att kontakta oss på 08-400 540 99, salj@serafimfinans.se

Vanliga frågor

Vad kostar det att låna hos er?

Vi tillämpar en individuell prissättning och bedömer varje affär för sig. För att vi skall kunna ge dig en skarp offert behöver vi veta mer om ditt behov.

Vilka säkerheter kräver ni för lån?

Vi kräver fullgoda säkerheter för de krediter vi ger ut. De vanligaste säkerheterna hos oss är pant i fast egendom, företagsinteckningar, pant i aktier eller personlig borgen.

Hur lång löptid erbjuder ni?

Vi erbjuder lån med löptider upp till 24 månader.

Kontakta Patrik

Patrik drivs av att hjälpa företag att växa och nå sina investeringsmål. Han ser därför till att ni får de förutsättningar ert företag behöver när ni använder er av ett företagslån hos oss.
Patrik Söderlund,
Client Executive

Kontakta mig

Se även

Fakturaservice
Fakturaköp
Fastighetsfinansiering
Inkasso