Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

Företagslån

Skräddarsytt upplägg för dig som har ambitionen att växa

Företagslån – när du vill få företaget att växa

Företag i olika faser kan använda sig av ett företagslån. Oavsett om ni startat upp en ny verksamhet, befinner er i tillväxt eller driver ett väletablerat bolag, så behöver ett företag kapital för att växa.

Företagslån passar bra om ni exempelvis ska investera i ett nytt projekt, om ni vill investera i er egen verksamhet eller om ni behöver stärka likviditeten. Det finns egentligen inga riktlinjer för vad företagslånet ska användas till, men en rekommendation är att söka om ett företagslån när ni kan, inte när ni måste.

Om ambitionen är att få företaget att växa kan ett företagslån från Serafim Finans vara vägen framåt.

Vanliga frågor

Vad kostar det att låna hos er?

Vi tillämpar en individuell prissättning och bedömer varje affär för sig. För att vi skall kunna ge dig en skarp offert behöver vi veta mer om ditt behov.

Vilka säkerheter kräver ni för lån?

Vi kräver fullgoda säkerheter för de krediter vi ger ut. De vanligaste säkerheterna hos oss är pant i fast egendom, företagsinteckningar, pant i aktier eller personlig borgen.

Hur lång löptid erbjuder ni?

Vi erbjuder lån med löptider upp till 24 månader.

Kontakta Stefan

Stefan är en erfaren och positiv ledare som drivs av att hjälpa företag att växa och nå sina investeringsmål. Han ser därför till att ni får de förutsättningar ert företag behöver när ni använder er av ett företagslån hos oss.
Stefan Nummela Gustafsson,
Head of Corporate Sales

Kontakta mig

Se även

Fakturaservice
Fakturaköp
Fastighetsfinansiering
Inkasso