Senior Kreditanalytiker

Vill du vara en nyckelaktör i de strategiska besluten inom kreditanalys för ett ledande kreditmarknadsbolag? Då kan denna roll vara något för dig.

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Bolagets vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom sitt engagemang, kompetens och personliga bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare.

Stockholm från ovan med fastigheter och gator

Kreditanalys | SME & Midcorp | Rörelse- & förvärvsfinansiering

Serafim Finans söker nu en engagerad kreditanalytiker till affärsområdet Företag.

I denna dynamiska roll blir du den första att ansluta till kreditanalysteamet för företagsfinansiering, vilket ger dig en unik möjlighet att verkligen sätta din prägel på verksamheten. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra kunder och kundansvariga. Rollen är bred och du kommer att ansvara för en stor del av kreditprocessen; gemensamt med kundansvariga upprätta interna beslutsunderlag för de mest komplexa finansieringsuppläggen, utvärdera befintliga och nya kunder för att identifiera risker och relevanta riskhanteringsstrategier och löpande följa upp våra befintliga finansieringar.

Hos Serafim Finans kommer du att bli en nyckelspelare i ett team som utmärks av högt engagemang och starkt affärssinne och din insats kommer att vara central för att möjliggöra skräddarsydda finansieringslösningar till våra befintliga och blivande företagskunder, men också för att forma och driva våra interna processer framåt på bästa sätt.

Din bakgrund

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning och gedigen erfarenhet av kreditanalys inom företagsfinansiering. Du har troligtvis arbetat som kreditanalytiker på storbank eller i en liknande roll, och har erfarenhet av både Midcorp- och SME-kunder. Din förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

För dig som trivs med att arbeta brett och är generös med din kunskap är det här helt rätt möjlighet. Serafim Finans värdesätter egenskaper som lösningsorientering, initiativkraft och självständighet och du erbjuds en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak där din insats verkligen gör skillnad. I den här rollen får du chansen att utvecklas professionellt i en miljö som präglas av högt driv och en stark vinnarkultur.

I den här rekryteringen samarbetar Serafim Finans med Placement. Är det här nästa steg för dig? Ansök redan idag, eller kontakta Julia Rosén, julia.rosen@placement.se, 072-070 03 87. Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget

Serafim Finans är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar till företag och konsumenter. Bolagets vision är att vara Sveriges ledande finansbolag som genom sitt engagemang, kompetens och personliga bemötande är det självklara valet för såväl kunder som medarbetare.

Serafim Finans AB står under Finansinspektionens tillsyn och har som kreditmarknadsbolag tillstånd att bedriva finansiell verksamhet. Det innebär att vi, liksom svenska banker, kan ta emot inlåning från privatpersoner och företag med statlig insättningsgaranti.