Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-06-07

Serafim Finans lanserar ett digitalt företagslån: ”Helt rätt i tiden”

Pressmeddelande, 2021-06-07.

Det snabbväxande finansbolaget fortsätter sin tillväxtresa genom att lansera Direktlån Företag, ett företagslån som ska hjälpa företag att stabilisera samt växa och utveckla sina verksamheter.

Företagslånet riktar sig till mindre företag som exempelvis vill stärka likviditeten, finansiera sin tillväxt eller möjliggöra övriga investeringar. Ansökan sker digitalt och låntagaren kan ansöka om lån upp till 1 000 000 kronor upp till 36 månader. Låntagaren kan även välja att fylla på lånet, vilket innebär att de efter en tid kan välja att göra uttag upp till ursprungligt kreditbelopp.

Nickolaus Karlsson, affärsområdeschef på Serafim Finans, menar att det ska vara enkelt och transparent att söka företagslån.

– Det har varit ett spännande projekt att ta fram denna produkt. Det ska vara enkelt, flexibelt och transparent att söka företagslån. Det här fungerar som ett ”vanligt” annuitetslån, ansökningsprocessen är mycket smidig och du får svar på ansökan inom några minuter. Låntagaren kan välja att justera månadsbeloppet eller fylla på lånet direkt via ”Mina sidor”.

Joakim Wiksten, vd på Serafim Finans, menar att företagskrediten ligger helt rätt i tiden.

– Vi befinner oss i en stark tillväxtresa och lanseringen av Direktlån Företag ligger helt rätt i tiden. Många företag har klarat en första, andra och tredje våg av coronasmittan och vill nu skapa stabilitet samt växa och utveckla sina verksamheter. Där kommer vi in i bilden och kan, tillsammans med våra kunder, bidra till att nå deras fulla potential genom att erbjuda hållbara och förmånliga lån till företag. Under året kommer vi presentera ytterligare nyheter som kommer innebära fler fördelar för våra kunder.

Kontaktuppgifter

Nickolaus Karlsson, affärsområdeschef
Tel: 072-402 35 96
E-post: nickolaus.karlsson@serafimfinans.se

Joakim Wiksten, verkställande direktör
Tel: 072-402 30 58
E-post: joakim.wiksten@serafimfinans.se