Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-12-22

Serafim Finans tar in ny kompetens för att leda satsningen mot retailbranschen

Pressmeddelande, 2021-12-22.

Serafim Finans växer och ökar sin satsning inom företagsfinansiering mot retailbranschen genom att anställa Annie Broberg.

Annie Broberg kommer tidigare ifrån Nordea och har bland annat erfarenhet av finansiering till små- och mellanstora retailbolag. Detta är ett område som vi på Serafim Finans ser stor potential inom och därmed kommer Annie att leda den satsningen hos oss.

Annie Broberg, Key Account Manager på Serafim Finans, berättar om hennes tidigare arbetslivserfarenheter.

– Mitt arbetsliv har alltid handlat om att ha en nära kundkontakt. Tidigare arbetade jag på Nordea som relationship manager i olika roller. Dels mot bankens största kundsegment men nu senast mot bolag inom SME segmentet, där mitt fokus var Retail, E-commerce och Wholesale.

Befinner ni er i en stark tillväxtfas och behöver kapital för att driva satsningen framåt? Eller finns det behov av en rörelsefinansiering för att hantera bolagets likviditetssituation under året? Oavsett anledning hjälper Annie er med sin gedigna kompetens, för att skräddarsy en lösning som passar just er.

– Jag ser fram emot att få vara en del av den resa som Serafim Finans befinner sig på i dagsläget. Att ta en ny position på marknaden som en stark rådgivande aktör avseende finansiering, allt för att kunna hjälpa våra kunder att ta nästa steg på sin resa, berättar Annie Broberg.

 

Kontaktuppgifter

Annie Broberg, Key Account Manager
Tel: 072-402 35 84
E-post: annie.broberg@serafimfinans.se