Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-06-21

Norra Sverige i kraftig tillväxt – Serafim Finans expanderar och rekryterar lokalt

Pressmeddelande, 2021-06-21.

Blickarna riktas mot Norrland. Många strukturella investeringar görs, Serafim Finans ser en ökad efterfrågan på kapital och har valt att göra en storsatsning lokalt. Det snabbväxande finansbolaget expanderar och rekryterar senior kompetens.

Som en första rekrytering tillträder Anders Tjärnström som Client Executive, Corporate på Serafim Finans, placeringsort Skellefteå. Under sin karriär har Anders jobbat på både Swedbank och Nordea och allra senast kommer han från en roll som kreditchef på Almi Företagspartner Nord. Förutom sin långa och breda erfarenhet från bank- och finansbranschen har Anders ett väl utvecklat nätverk i regionen. Detta möjliggör för Serafim Finans att jobba nära och tillsammans med regionens företag och samtidigt bidra till den tillväxt som Norrland står inför.

Joakim Wiksten, vd på Serafim Finans, kommenterar rekryteringen och bolagets expansion.

– Det är en spännande samhällsutveckling i norra Sverige, och som norrlänning själv vet jag hur stor potential regionen har. Det gläder mig att kunna säga att vi, i takt med att regionen växer, expanderar norrut och rekryterar Anders Tjärnström. Med hans gedigna erfarenhet och nätverk kommer vi kunna jobba nära och tillsammans med våra kunder i norr, samt bidra till regionens kraftiga tillväxt genom att erbjuda företagen hållbara finansiella lösningar.

Kontaktuppgifter

Joakim Wiksten, verkställande direktör
Tel: 072-402 30 58
E-post: joakim.wiksten@serafimfinans.se