Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

Medical Finance

Specialiserade på vårdfinansiering

Om Medical Finance

Medical Finance startade 2004 och är ett av Sveriges ledande finansbolag inom finansiering av privat vård, hälsa och skönhet.

Medical Finance är ett varumärke som ingår i Serafim Finans AB. Vårt motto är att alla ska ha rätt till bra vård, och i dagsläget samarbetar vi med över 200 kliniker och partners i hela Sverige. Vi vill att du ska känna dig trygg med valet av finansiär och därför är den personliga kontakten viktig för oss.

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi på Medical Finance har en lång vana av den här typen av finansiering och självklart har vi tystnadsplikt.

Läs mer på medicalfinance.se/.

Vanliga frågor

Vad kan jag låna pengar till?

Medical Finance lån riktar sig till dig som vill finansiera någon typ av privat vård, privat medicinsk behandling, kosmetisk behandling eller utbildning inom hälsa, vård och skönhet.

Hur mycket kostar det att låna?

Förutom räntan, som bestäms i samband med kreditprövning, tar vi ut en uppläggningsavgift om f.n. 795 kr samt en administrativ avgift om f.n. 55 kr/månad. Exakt totalkostnad för lånet framgår av ditt låneavtal.

Läs mer

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med val av finansiär. Vi erbjuder enkel och säker finansiering med förmånliga och transparenta lånevillkor.”
Nickolaus Karlsson, Head of Consumer Finance

Läs mer