Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-01-12

Promentor fortsätter sin tillväxtresa – blir Serafim Finans

Bolaget fortsätter att öka takten genom att lansera ett nytt varumärke i en långsiktig tillväxtplan. Serafim Finans ska med en förstärkt organisation, ett kreditmarknadstillstånd och hållbara finansiella lösningar bli Sveriges ledande finansbolag och vara en långsiktig partner för deras kunder.

Serafim Finans vd, Joakim Wiksten, kommenterar.

”Namnbytet är en naturlig del i vår fortsatta tillväxtplan och skapar även en starkare koppling till vår koncern, Serafimgruppen AB. Serafim Finans är ett namn som sammanfattar våra värderingar; engagemang, personligt bemötande, kvalitet och tillsammans. Vår målsättning är att kunna bidra till att våra kunder når sin fulla potential genom hållbara finansieringslösningar och ett personligt bemötande. Kvalitet framför kvantitet.”

Serafim Finans erbjuder finansiella lösningar till företag, fastighetsbolag och konsumenter. Bolaget investerar i kompetensutveckling och har rekryterat toppkandidater inom bank- och finansbranschen för att möta den ökade efterfrågan på finansiering från större, väletablerade bolag.

”Vi fortsätter att rekrytera bred erfarenhet och djup kompetens från bank- och finansbranschen för att möta den ökade efterfrågan på finansiering. Under året kommer fler spännande nyheter att presenteras som kommer stärka vår position ytterligare och innebära fler fördelar för våra kunder. Vi ska vara det självklara valet för såväl kunder som medarbetare”, avslutar Wiksten.

Kontaktuppgifter

Joakim Wiksten, verkställande direktör
Tel: 072-402 30 58
E-post: joakim.wiksten@serafimfinans.se