Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2023-13-17

Serafim Finans topprekryterar för att möta företagsmarknadens finansieringsbehov

Pressmeddelande, 2023-03-17.

För att täcka upp det ökade finansieringsbehovet på marknaden rekryterar det snabbväxande kreditmarknadsbolaget Serafim Finans två nya rådgivare, med gedigen erfarenhet, till rollen som Client Executive.

I detta konjunkturläge finns det ett stort finansieringsbehov bland företagen. Det kräver rådgivare med lång erfarenhet, som har möjlighet att bistå företagen med spetskompetens. Av denna anledning har Serafim Finans strategiskt rekryterat Johan Samuelsson och Alessandra Gasparetti, som båda två går in i rollen som Client Executive.

Alessandra har med sin 20 års långa erfarenhet, från bland annat SEK (Svensk Exportkredit), Nordea Mid Corp och Citi Bank, byggt upp en gedigen kompetens inom företagsfinansiering och exportkrediter. Där har hon haft kundansvar för internationella koncerner och svenska exportföretag.

– Det känns jätteroligt att få vara en del av det starka teamet på Serafim Finans och bidra till att driva affären framåt. Med kunden i fokus ser jag fram emot att vara den personliga rådgivaren som gör skillnad på riktigt, berättar Alessandra Gasparetti, Client Executive på Serafim Finans.

Johan Samuelsson har närmare 30 års erfarenhet av företagsfinansiering i ryggen, primärt från SEB-koncernen. Han har alltid arbetat i kundorienterade roller på företagssidan med rådgivning, både på skuld- och tillgångssidan i roller som Client Executive och Företagsmarknadschef.

– Jag ser mycket fram emot att bidra till Serafim Finans fortsatta tillväxtresa och träffa många intressanta företag och entreprenörer, säger Johan Samuelsson, Client Executive på Serafim Finans.

Denna satsning gör att Serafim Finans kan fortsätta växa inom SME- och Mid cap-segmentet, samt bistå fonder och investmentbolag med förvärvsfinansieringar, i Sverige och successivt även i Finland.

 

Kontaktuppgifter

Alessandra Gasparetti, Client Executive
Tel: 072-402 35 85
E-post: alessandra.gasparetti@serafimfinans.se

Johan Samuelsson, Client Executive
Tel: 072-092 67 12
E-post: johan.samuelsson@serafimfinans.se