Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2020-08-17

Vi behandlar ditt fastighetsprojekt unikt

Finansieringen ska bidra till en trygghet och lönsamhet i ditt fastighetsprojekt. En självklarhet kanske, då fastighetsaffärer generellt sett är en trygg och lönsam investering.

En av fördelarna som ett kreditmarknadsbolag har är att kunna ta emot inlåning från privatkunder och företagskunder med statlig insättningsgaranti, samt att de står under Finansinspektionens tillsyn; en trygghet för dig som söker finansiering.

När du söker lån för att finansiera ett fastighetsprojekt är det viktigt att du får en lösning utifrån dina behov och att ni har en ömsesidig dialog med öppen och rak kommunikation i samarbetet.

Ditt fastighetsprojekt ska behandlas unikt, och därför är en bra dialog att föredra. Det finns många olika finansieringsalternativ och många olika projekt att välja mellan. För att hitta ett lån som passar ditt projekt behöver du tillsammans med långivaren analysera risker och möjligheter med projektet och finansieringen.

Förståelse. Vänd dig till en aktör som har god kompetens och förståelse för ditt fastighetsprojekt.

Enkelhet. Det ska vara enkelt att söka finansiering. En engagerad partner för finansieringen som lyssnar på ditt behov och har god kompetens kring fastighetskrediter skapar i slutändan en enkelhet för dig.

Vänd dig till en långivare som är professionell, lösningsorienterad och långsiktigt engagerad i ditt affärsprojekt.

Ett kreditmarknadsbolag som kan fastigheter.

Pär Ekstedt, grundare till kreditmarknadsbolaget Promentor Finans AB

Läs mer om fastighetsfinansiering här.

Promentor Finans AB har bytt namn till Serafim Finans AB, 2021-01-11.