Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2021-10-29

Vi vill vara med och bidra till Norrlands tillväxt!

Serafim Finans är en finansiell partner som värderar långsiktiga relationer till våra kunder. Vi är inne i en expansiv fas och växer i hela Sverige inom företagsmarknaden med fokus på små och mellanstora företag.

Blickarna riktas nu specifikt mot Norrland. Många strukturella investeringar görs, Serafim Finans ser en ökad efterfrågan på kapital och har valt att göra en storsatsning lokalt. Vi har numera etablerat ett kontor i Skellefteå för att ha större möjlighet att besöka företagen som driver verksamhet i Norrland.

Vi har ett brett erbjudande av finansiella lösningar som vi skräddarsyr efter företagets specifika behov. Detta sker i dialog mellan beslutsfattare på bolaget och den personliga rådgivaren hos oss. Vi består av ett team med bred kompetens inom företags- och fastighetsfinansiering – redo för att erbjuda professionell rådgivning och positiva kundupplevelser varje dag.

 

Vad kan vi göra för ert företag?

Företagslån

Är ni i behov av ett brygglån, ett investeringslån, en revolverande kredit eller finansiering av ett förvärv? Tillväxt kan möjliggöras på olika sätt och ert företags behov styr vårt erbjudande. Oavsett finansieringsbehov hjälper våra rådgivare er att hitta den optimala lösningen för just ert företag.

Exportlån

Är ni ett företag med stor andel av försäljningen på export eller har ni ett investeringsbehov som avser en affär med utlandet? Då är exportlånet ett fördelaktigt företagslån för er. Serafim Finans samarbete med EKN ger oss ännu bättre förutsättningar för att kunna stötta exporterande bolag med finansiering, med hjälp av en rörelsekreditgaranti.

Fakturaköp

Behöver ni förbättra likviditeten eller önskar ni outsourca faktureringen? Vi på Serafim Finans köper era fakturor och tar därmed även över ansvaret för att driva in betalningen. Oavsett anledning frigör det tid från er och ni kan fokusera på det ni kan bäst – er verksamhet. Självfallet kan vi även hantera fakturor till utlandet.

Reversed Factoring

Har ni behov av att förlänga betaltiden på era leverantörsfakturor? Eller har ni en underleverantör som har behov av att få sina fakturor betalda i förväg? Det finns olika lösningar för reversed factoring, där behovet är det som styr vilket alternativ som passar just ert företag eller leverantör.

Fastighetsfinansiering

För att göra en lönsam fastighetsinvestering är det viktigt att du väljer en aktör som har lång erfarenhet och expertis av fastighetsbranschen, de finansiella medlen som ditt projekt kräver och framförallt, att du väljer en aktör som förstår ditt behov. Vi finansierar alla former av fastigheter i hela Sverige genom bland annat seniorlån, juniorlån, byggnadskreditiv och förvärvslån, men även andra former av finansieringslösningar.

Direktlån Företag

Behöver ni en snabb och enkel finansieringslösning? Då kan ni med Direktlån Företag göra en digital ansökan och få svar direkt. Med denna tjänst kan ni låna upp till 1.000.000 SEK på 36 månader.

 

Är något av intresse kan ni kontakta Anders Tjärnström, på plats lokalt i Skellefteå, direkt på 072-402 35 93 eller anders.tjarnstrom@serafimfinans.se.