Pop-up

Nytt bolagsnamn

Promentor Finans AB har lanserat nytt bolagsnamn och går nu under namnet Serafim Finans AB.

2020-12-02

Promentor Finans bygger vidare och rekryterar toppduo från Nordea

Kreditmarknadsbolaget Promentor Finans fortsätter sin fastighetssatsning genom att rekrytera in senior kompetens från Nordea.

I december tillträder Anders Wennberg rollen som Head of Real Estate på Promentor Finans. Anders har en lång och gedigen erfarenhet från att jobba med stora bolag och komplexa krediter. Han kommer närmast från Nordea där han varit med och framgångsrikt byggt upp den enhet som fokuserar på fastighetskunder och utvecklare.

I februari 2021 tillträder Robin Sylwander rollen som Client Executive, Real Estate. Robin har över tio års erfarenhet av fastighetsfinansiering och komplex finansiering av stora företag. Robin kommer närmast från en roll som Senior Relationship Manager, Large Corporates på Nordea. Innan dess har han jobbat mot fastighetssektorn inom Nordea samt med fastigheter på Royal Bank of Scotland.

Promentor Finans vd, Joakim Wiksten, kommenterar.

”För att möta den ökade efterfrågan på finansiering av fastigheter och bostadsprojekt, fortsätter vi att utveckla vår fastighetsavdelning med senior och bred kompetens från bank- och finansbranschen. Med Anders och Robin på plats kan vi vässa vårt erbjudande ytterligare och därmed bidra till att fler kunder kan få en personlig rådgivning. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder hitta långsiktiga och stabila finansieringar med konkurrenskraftiga villkor.”

Kontaktuppgifter

Joakim Wiksten, vd
072-402 30 58
joakim.wiksten@serafimfinans.se

Promentor Finans AB har bytt namn till Serafim Finans AB, 2021-01-11.